Uspešan početak za QA Serbia – QAITive radionice!

Prošlog vikenda, 3. i 4. Februara, u okviru QA Serbia – QATive vikenda održane su radionice “Java za početnike” i “Osnove testiranja” u organizaciji QAITive edukativnog centra, uz podršku QA Serbia.

Radionica “Java za početnike” održana je u subotu 3. Februara, prostorijama ICT Hub-a u ulici Kralja Milana 10, kao prva u nizu radionica u okviru QAITIve projekta koji ima za cilj da pruži podršku svima koji su početnici, a želeli bi da zakorače u svet programiranja.

Radionica “Osnove testiranja” održana je u nedelju 4. Februara u prostorijama Startit centra u Savskoj 5 kao prva u nizu radionica u okviru QAITive projekta koji ima za cilj da pruži podršku svima koji su početnici, a želeli bi da zakorače u svet testiranja.

Nakon uvodnog dela svi učesnici radionice su imali  priliku da kroz praktičan zadatak (pravljenje test slučajeva za gmail login formu) isprobaju prethodno prezentovanu teoriju.

Utisci predavača i učesnika radionice su bili više nego pozitivni, interesovanje je bilo veliko. Svi koji ovaj put nisu pozvani, imace novu priliku da obezbede svoje mesto na radionici. Prednost će imati oni koji nisu izabrani. Na slack grupi QA Serbia možete pročitati neke utiske učesnika.

Nadamo se da ste uživali u radionici i da ste čuli dosta toga novog i korisnog što će vam pomoći u daljem učenju, razvoju i usavršavanju na profesionalnom planu. Hvala na interesovanju i učešću!

Pozdrav do sledeće radionice! Srećno sa učenjem!

Vidimo se!