Tokom snežne oluje, najbolje okupljanje ikada!

Zdravo ljudi!

Želeli bismo, od srca, da vam se zahvalimo što ste pored velike snežne oluje prisustvovali našem okupljanju u tako velikom broju!
Hvala vam što podržavate QA Srbija zajednicu i ubuduće ćemo za vas nastaviti da održavamo događaje sa veoma zanimljivim temama i kvalitetnim sadržajem.

 

 

Kao prvo, želeli bismo da se zahvalimo predavačima iz InterVenture, Ivan Marinkoviću i  Marko Vukasinoviću. Njihovo predavanje o  E2E Testing @ Facebook, Selenium and the Four Rules of Simple Design, Screenshots in Automated Testing bilo je veoma edukativno i informativno.


Takođe, želeli bismo da se zahvalimo Jan Valentin-u iz Kayaka  na njegovom predavanju o UX – Data driven testing. Ne samo da je bilo informativno, već veoma interaktivno i dinamično.

Zahvaljujemo se i Alexey Lyanguzov iz Grid Dynamics na njegovom predavanju o “Data Pools – an approach to manage test data”. Nadamo se da ste, kao i mi, uživali slušajući ih.

I za kraj – želimo da se zahvalimo našim prijateljima iz Startit Centar koji su nam pomogli i učinili naš #3 meetup još boljim.

Pratite nas i vidimo se uskoro!

Pozdravi,
QA Srbija