QA Serbia & GD Dynamic talks

Pozdrav drugari,

Posle duge letnje, vreme je da ponovo pričamo o testiranju. Ovoga puta nam dolaze naši prijatelji iz Grid Dynamicsa da podele sa nama bogato iskustvo koji su stekli radeći dugi niz godina kao QA inženjeri.

Krenućemo sa jednom temom, vrlo interesantnom za početnike gde ćemo objasniti profil QA inženjera u korporativnom okruženju uz pregled tehnologija i razvoj karijere. Nakon toga pričaćemo kako se izboriti sa korisničkim podacima u kompleksnom okruženju. Najbolje dolazi na kraju, primena Veštačke inteligencija u Test Automatizaciji.

Takođe, pokušaćemo da odgovorimo na sva vaša pitanja vezana za QA. Za najinteresantnija pitanja spremili smo poklone! 🙂

Agenda:

18:00 – 18:15 Registration

1. “Who is enterprise quality engineer?” [ 20 minuta]
predavač: Andrey Guitelson QA Team Lead
– pregled tehnologija koji koristi QA inženjer u korporativnom okruženju kao što je GD uz poseban osvrt na razvojni put test inženjera.
2. „How we stub users“ by Lilla Urmazova QA Team Lead [talk, 20 minutes]
predavač: Lilia Urmazova QA Team Lead
– Lilia će opisati i dati najbolji savet kako se izboriti sa korisničkim podacima u okruženju sa velikim brojem web servisa.
3. „Artifical Intelligence in Test Automation“ [talk, 40 minutes]
predavač: Nenad Cvetkovic Senior QA engineer
-Nenad će obajsniti primenu veštačke inteligencije kroz test alate i nakon toga dokle se stiglo sa implementacijom AI do nivoa potpune automatizacije
4. Pitaj šta želiš?
5. Networking

Moderator: Milica Bajčetić

Meetup će se održati 18-tog oktobra sa početkom u 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Pozivamo sve zainteresovne kolege da nam se pridruže. Učešće na druženju je besplatno ali je neophodno da svoj dolazak prijavite na sledećoj stranici.

Budite povezani, uživajte u testiranju sa nama!

Vidimo se!