Još jedan dan, još jedno odlično druženje!

U utorak 28-og novembra održali smo naše drugo po redu druženje u Startit Centru Beograd. Nakon kratkog i moćnog predstavljanja QA Srbije od strane Aleksandra Ostojića pred našim mnogobrojnim posetiocima, započeli smo sa izvrsnom prezentacijom doc.dr. Milene Vujošević Janičić o važnosti testiranja i verifikacije u razvoju softvera.

U nastavku je napravljen pregled nove i interesantne paradigme za automatsko testiranje – ScalaWebTest koju je prezentovao Veljko Jovančić.

Fokus događaja je bio na prezentaciji QAITive edukativnog centra od strane Predraga Popovića i Pavla Batute.

Događaj je zaokružila panel diskusija i ćaskanje uz divne domaće mafine koje je još jednom spremila Mirjana Mijatović.

Hteli bi da se Zahvalimo svima koji su učestvovali i pomogli organizaciji kao i našem cenjenom gostu, ali pre svega svima iz zajednice koji su odvojili vreme i dosli na događaj kao i na njihovom zadivljujućem entuzijazmu i atmosferi – iskreno nas inspiriše da vidimo toliko ljudi koji imaju želju za pozitivnim promenama u industriji. Mozemo sa ponosom reći da je na dogadjaju bilo preko 150 posetilaca.

Na kraju možemo reći da smo napravili QA Serbia Slack grupu u kojoj ćemo se družiti, širiti znanje, konsultovati se, rešavati probleme, razmenjivati ideje i korisne linkove a sve u cilju jačanja naše zajednice.

Budite povezani, uživajte u testiranju sa nama!

Do skoro vidjenja, iskreno vaša QA Srbija.